Petitbeau stelt zich voor.

Ik, Marielle, ben de eigenaar van Petitbeau en mijn favoriete bezigheid is het zelf ontwerpen en maken van spulletjes voor in huis of voor de kids (ben zelf moeder van drie zoontjes). Al een aantaljaren heb ik met veel plezier op beurzen en markten gestaan. Ook hebben mijn spulletjes in winkeltjes gelegen. Maar nu is er dan ook eindelijk een site waarop mijn handgemaakte spullen te koop staan. Na eerst veel met hout gewerkt te hebben, is nu ook de naaimachine ontdekt. Er is dus van alles op de site te vinden zoals postbakjes, lieve hangbordjes, sleutelrekjes, stoffen poppen en stoffen hartjes/sterren voor o.a. de babykamer en nog veel meer. Kijk rustig rond. Veel plezier!

Artikelen kunnen soms op ‘verkocht’ staan, maar ik maak ze graag nog een keer voor je. Wil je een bepaald artikel net iets anders: een andere kleur, een ander stofje... alles is in principe mogelijk omdat het handgemaakt is. Je hoeft alleen maar te vragen. Stuur dan een mailtje naar info@petitbeau.nl

Artikelen die op voorraad zijn, worden zo snel mogelijk verstuurd (maximaal binnen 3 dagen). Voor artikelen die nog gemaakt moeten worden, hanteer ik een week levertijd.

Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Ben je dit niet, laat het me dan weten. Dan zoeken we naar een oplossing.

Groetjes, Marielle